Onze Werkwijze

Als tegelzetbedrijf vinden wij het belangrijk om volledige transparantie te bieden in het proces vanaf het moment dat u een offerte opvraagt tot en met de afronding van de werkzaamheden. Wij begrijpen dat u zich eerst wilt oriënteren voordat u een offerte aanvraagt. Daarom leggen we graag kort en duidelijk uit hoe wij te werk gaan.

Eerste contact

Tijdens het eerste contact met ons bespreken wij uw vragen en wensen. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en daarom bieden wij u vrijblijvend advies en een offerte op maat. U kunt bij ons terecht via telefoon, e-mail of het offerteformulier. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Offerte op maat

Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen wij, indien nodig, contact met u op per e-mail om de aanvraag te bespreken. In veel gevallen is dit niet nodig en kunnen wij de offerte direct opstellen zonder contact met u te hoeven opnemen. In andere gevallen vragen wij u naar de mogelijkheid om een afspraak te maken op locatie om zo een vrijblijvende offerte op maat op te stellen. Wilt u dit liever niet, dan kan er in veel gevallen ook aan de hand van foto’s en bouwtekeningen een offerte op maat worden opgesteld. De offerte ontvangt u altijd per e-mail.

Indien de situatie op locatie bekeken moet worden om een offerte op te kunnen stellen, komen wij altijd even langs voor een prettige kennismaking. Wij bespreken dan op ons gemak al uw wensen en ideeën. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee om zo uw droomhuis te realiseren. Daarnaast meten wij meteen alles op, zodat wij aan de hand van deze gegevens een gespecificeerde offerte op maat kunnen opstellen.

Heeft u de offerte ontvangen en is deze niet naar wens, of zijn uw plannen gewijzigd en wilt u geen gebruik meer maken van onze diensten? Dan hoeft u verder niets te doen. Natuurlijk stellen wij het op prijs als u aangeeft dat u geen gebruik van onze diensten wilt maken, maar dit is absoluut niet verplicht. Indien u vragen heeft over de offerte, dan kunt u deze per e-mail aan ons stellen.

Planning en uitvoering

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, plannen wij een datum in voor de uitvoering van de werkzaamheden. Heeft u akkoord gegeven op de offerte, maar wilt u er toch om een andere reden vanaf zien? Geen probleem. U heeft een bedenktijd van 5 werkdagen en kunt binnen deze periode kosteloos van de getekende overeenkomst afzien.

Oplevering en nazorg

Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, is het tijd voor de oplevering. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en naar uw wens is uitgevoerd. Wij streven ernaar om altijd binnen de afgesproken tijd te leveren en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Bij ons stopt de service niet na de oplevering. Wij vinden het belangrijk dat u nog lang kunt genieten van onze tegelwerken en daarom bieden wij ook nazorg aan. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Betaling

Bij Tegelwerken Reutelingsperger hechten we veel waarde aan transparantie en eerlijkheid, ook als het gaat om betalingen. Voor werkzaamheden onder de €5.000,- betaalt u pas achteraf. U betaalt dan pas nadat wij de werkzaamheden naar alle tevredenheid hebben uitgevoerd. Gaat het om hogere bedragen, dan betaalt u de werkzaamheden in termijnen. De eerste termijn volgt nadat er een deel van de werkzaamheden is uitgevoerd. De volgende termijn volgt nadat er een volgend deel is opgeleverd. De laatste termijn wordt uitgevoerd nadat alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant bij Tegelwerken Reutelingsperger en kijken ernaar uit om uw wensen en dromen werkelijkheid te maken!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

we kiezen voor transparantie en persoonlijke aandacht. Daarom bieden we vrijblijvend advies en offertes op maat, zonder verborgen kosten.