Wie Is Tegelwerken Reutelingsperger?

6
8

We hebben de expertise en ervaring

Welkom bij Tegelwerken Reutelingsperger! Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel plaatsen van tegels voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij bieden hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap voor al uw tegelprojecten. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat wij uw wensen en behoeften altijd centraal stellen en dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

1

Bij Tegelwerken Reutelingsperger zijn we gepassioneerd over het bieden van hoogwaardige tegelprojecten en uitstekende klantenservice. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en ons vermogen om de visie van onze klanten te vertalen naar prachtige tegelprojecten, of het nu gaat om het betegelen van een badkamer, keuken, wand of vloer.

Onze werkwijze begint met een grondige inspectie van uw ruimte en een consultatie met onze deskundige ontwerpers. Vervolgens bieden wij u een gepersonaliseerd en gedetailleerd voorstel aan, inclusief een overzicht van de kosten en een tijdlijn van het project.

Bij Tegelwerken Reutelingsperger maken we gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technologieën om de beste kwaliteit te leveren. Onze getrainde en ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie en een afwerking tot in de kleinste details.

We begrijpen dat renovaties en bouwprojecten stressvol kunnen zijn, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om de hele ervaring zo soepel mogelijk te maken. Onze klantenservice is ongeëvenaard en we zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project en dat uw vragen en opmerkingen snel en professioneel worden afgehandeld.

Bij Tegelwerken Reutelingsperger staan we achter ons werk en bieden we garanties op al onze diensten. We zijn trots op ons vakmanschap en streven altijd naar 100% tevredenheid van onze klanten.

Wij kijken er naar uit om met u samen te werken en uw visie te realiseren met een prachtig en duurzaam tegelproject dat nog vele jaren meegaat. Neem gerust contact met ons op om uw project te bespreken en ontvang gratis advies van onze experts.

Onze werkwijze

Als tegelzetbedrijf vinden wij het belangrijk om volledige transparantie te bieden in het proces vanaf het moment dat u een offerte opvraagt tot en met de afronding van de werkzaamheden.

Offerte op maat

Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen wij, indien nodig, contact met u op per e-mail om de aanvraag te bespreken.

Planning en uitvoering

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, plannen wij een datum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Oplevering en nazorg

Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, is het tijd voor de oplevering. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt.

Onze Laatste projecten

Bekijk onze laatste projecten en ontdek wat we voor onze klanten hebben gerealiseerd. Laat u inspireren door de verschillende stijlen die we hebben gebruikt en ontdek hoe we elke ruimte hebben getransformeerd.

Advies nodig over tegels? Vraag het gratis aan onze experts, wij helpen u graag.

Heeft u vragen over onze producten en diensten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer voor uw huis of kantoor? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden.