Vraag een offerte aan

Gratis offerte op maat -
Ontvang een prijsopgave voor uw tegelproject

Bij Tegelwerken Reutelingsperger begrijpen we dat elk tegelproject uniek is en dat elke klant andere wensen en eisen heeft. Daarom bieden wij gratis offertes op maat aan voor al onze diensten. Of u nu een badkamerrenovatie plant, een nieuwe keukenvloer wilt laten leggen of uw bedrijfspand van tegels wilt voorzien, wij stellen een offerte op die perfect past bij uw specifieke behoeften en budget. Onze deskundige tegelzetters werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met het voorgestelde werk en de prijs. Neem vandaag nog contact met ons op om uw gratis offerte op maat te ontvangen.

Wij zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit krijgt voor de scherpste prijs.

Ontvang gratis advies over uw project

Wij staan klaar om u gratis te adviseren over uw tegelproject. Of u nu een kleine badkamer of een groot commercieel project heeft, onze experts helpen u graag met advies over materialen, ontwerp en installatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw droomproject te realiseren.

onze locatie

ondersteuning

Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen wij, indien nodig, contact met u op per e-mail om de aanvraag te bespreken.

(+31) 6 117 16 066

Bel ons voor al uw vragen

Onze werkwijze

Als tegelzetbedrijf vinden wij het belangrijk om volledige transparantie te bieden in het proces vanaf het moment dat u een offerte opvraagt tot en met de afronding van de werkzaamheden.

Offerte op maat

Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen wij, indien nodig, contact met u op per e-mail om de aanvraag te bespreken.

Planning en uitvoering

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, plannen wij een datum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Oplevering en nazorg

Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, is het tijd voor de oplevering. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt.

Onze Laatste projecten

Bekijk onze laatste projecten en ontdek wat we voor onze klanten hebben gerealiseerd. Laat u inspireren door de verschillende stijlen die we hebben gebruikt en ontdek hoe we elke ruimte hebben getransformeerd.