FAQ

Vaak Gestelde Vragen

Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen over onze diensten.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste tegelzetter een belangrijke beslissing is en we willen u graag helpen bij het beantwoorden van eventuele vragen die u heeft. Lees verder voor meer informatie.

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.

De duur van een project hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en het type tegelwerk. We streven er altijd naar om projecten zo efficiënt mogelijk af te ronden.

Ja, we kunnen tegels op maat maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, we bieden garantie op ons werk. Mocht er iets niet naar wens zijn, neem dan direct contact met ons op zodat we het kunnen oplossen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type project en de benodigde materialen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Ja, wij hebben veel ervaring met tegelwerk in vochtige ruimtes. We gebruiken hiervoor speciale materialen en technieken om ervoor te zorgen dat het tegelwerk lang meegaat.

Ja, we kunnen een offerte op maat voor u maken voordat u besluit om met ons samen te werken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Je kunt een offerte aanvragen via ons contactformulier op de website of door telefonisch contact op te nemen.

Ja, we zijn beschikbaar voor spoedklussen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

De levensduur van de tegels hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de tegels en het onderhoud. We gebruiken hoogwaardige kwaliteit tegels en kunnen u adviseren over hoe u ze het beste kunt onderhouden om hun levensduur te verlengen.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijving en contante betaling. We bespreken de betalingsmogelijkheden altijd voorafgaand aan het project.

Als er onverwachte problemen optreden, zullen we altijd contact met je opnemen om de situatie te bespreken en samen naar een oplossing te zoeken.

Ja, we kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste tegels voor jouw project. We hebben veel ervaring met verschillende soorten tegels en kunnen je adviseren over de beste opties voor jouw specifieke situatie.

Ja, het is belangrijk dat de ruimte waar het tegelwerk wordt uitgevoerd vrij is van obstakels en schoon is. Indien nodig kunnen we je hierover adviseren.

We streven altijd naar 100% tevredenheid van onze klanten. Mocht er iets niet naar wens zijn, neem dan direct contact met ons op zodat we het kunnen oplossen.

Ja, we kunnen de oude tegels verwijderen voordat we de nieuwe tegels plaatsen. Dit is echter wel afhankelijk van de staat van de oude tegels.

We nemen onze verantwoordelijkheid voor eventuele schade die wordt veroorzaakt tijdens onze werkzaamheden. We zijn verzekerd voor schade aan eigendommen en zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Mocht er iets niet naar wens zijn, neem dan direct contact met ons op zodat we het kunnen oplossen.

We werken voornamelijk in de regio, maar kunnen ook projecten buiten de regio aannemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nee, we kunnen de benodigde materialen voor u regelen. We werken samen met betrouwbare leveranciers en kunnen u hoogwaardige kwaliteit materialen aanbieden.

Advies nodig over tegels? Vraag het gratis aan onze experts, wij helpen u graag.

Heeft u vragen over onze producten en diensten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer voor uw huis of kantoor? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden.